Близките на Чочо Попйорданов са изключително притеснени, че той вече си отива. Не е тайна, че актьорът направо се е пропил, нещо повече – той е пристрастен към алкохола.

Алкохолът изсмуква силите на Чочо Попйорданов и той вече е заприличал на болен от анорексия.

Колкото и да е талантлив, Чочо Попйорданов вече не е желан участник в театрални постановки и във филми. А беше време, когато след Чочо Попйораднов тичаха фенки и го смятаха за се*кс символ.

Днес ръцете и краката на актьора са заприличали на вейки, писаха от skandalno.net. И постоянно треперят.

Режисьорите го наричат заклет пияница и отказват да му дават роли. Това положение още повече депресира все още младия актьор и той продължава да посяга към чашката.

Наистина много жалко, защото Чочо Попйорданов беше красив и кадърен млад човек. Не е ясно кое събитие точно преобърна живота на Чочо Попйорданов, но вероятно има основателна причина.

Участието на Чочо Попйорданов в постановки и филми винаги е оставяло трайна следа в съзнанието на зрителите и феновете. Няма как да не си спомним за филма „Вчера”, „Адио Рио“, „Любовното лято на един льохман”, „Вампири, таласъми“, естествено „Граница”, „Дунав мост” и “Хъшове”.

Талантът на Чочо Попйорданов е отличен с наградите „Аскеер” през 1997 г. и „Златен Баяр“ в Белгия, която получи за най-добра мъжка роля във филма „Граница“.

източник: chudesa.net

Leave a Comment