Невероятен скандал е на път да разтърси по принцип либерална Нова Зеландия. 36-годишна жена е родила бебе от… 11-годишно момче! Потресаващата новина беше съобщена от АФП, а случаят взриви обществото в островната държава.

Правосъдният министър обяви, че случката налага да се вземат спешни мерки по промени в законодателството на страната, тъй като в момента жени не могат да бъдат изправяни на съд по обвинения в сексуално посегателство. Имената на родилката и невръстния татко не се съобщават. Знае се само, че жената е майка на приятел от училище на момчето.

Това не е първия подобен случай в световен аспект, но със сигурност е първия, в който момчето е толкова малко. Припомняме ви, че преди няколко месеца 32-годишна учителка от Ню Йорк дори роди дете от свой ученик. Двамата започнали връзката си още когато младежът бил на 15, а след като навършил пълнолетие, даскалицата забременяла от него.

Законите в САЩ обаче не толерират подобни изпълнения и учителката веднага била изгонена от работа, а в момента срещу нея се води и дело.

източник: razkritia.com

Leave a Comment