Той бе специален гост на премиерата на “Хобит – неочаквано пътешествие”, която се състоя в лондонския кинотеатър “Одеон”. Районът около импозантната сграда бе преобразен с декор, показващ живота на хобитите според сагата на Толкин, пише www.woman.ru. Събитията в новата лента предхождат приключенията, които светът вече познава от екранизацията “Властелинът на пръстените”. Таблоидите не пропуснаха да се заядат с принца, подчертавайки, че той е предпочел пред Кейт Мидълтън компанията на една друга Кейт. Кейт Бланшет, която изпълнява една от главните роли в “Хобит, е предизвикала истински фурор на премиерата, появявайки се в шикозна бяла рокля с гол тръб.

Междувременно се заговори, че състоянието на Кейт Мидълтън, което бе стабилизирано в болница, отново се е влошило. Принц Уилям дори споделил почудата си, че проблемът на съпругата му се нарича “сутрешно прилошаване”, защото при нея неприятните пориви били денонощно явление. Принцът прекарва много време край съпругата си, за да я подкрепя в трудното за нея изпитание. Очевидно нещата няма да се разминат скоро и вероятно ще се наложи Уилям да си вземе отпуск от военната част, в която служи.

Не стихват и коментарите по повод самоубийството на сестра Жасинта Салдана, която неволно улесни двама австралийски журналисти да получат конфиденциална информация за бременността на Кейт Мидълтън. Управата на болницата, в която бе лекувана херцогинята на Кеймбридж, спори с ръководния екип на медията за това кой е виновен за смъртта на клетницата.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment