Устата е един от рапърите в страната с най-противоречив имидж. Обичан от феновете си и обвиняван от други, заради многото си дуети с чалга изпълнители, Иван Динев, както е истинското му име, винаги успява да се намърда в центъра на вниманието.

Известен с хапливото си чувство за хумор, певецът доста често си позволява да отправя иронични забележки към личности от светското пространство, било под формата на текстове на песни или просто на постове в личния си профил във Фейсбук.

Този път на мушката на звездата попаднаха не други, ами Николета Лозанова и Азис. Една от последните снимки на двамата предизвика иронията на Устата, който я публикува в собствения си профил в социалната мрежа, придружена с подигравателен коментар. “А дано, ама надали… Това да е реклама на сан-дали”, написа рапърът.

Подигравката на Устата е заради нелепата поза, в която са застанали първите дружки Николета и Азис. Любопитното в случая обаче е, че сравнително доскоро рапърът също беше част от приятелския им кръг. Нещо повече, Устата има два записани дуета с Азис, заради които си навлече много критики и обвинения от страна на феновете, че е чалгар. Николета Лозанова пък беше постоянен персонаж в клиповете му.

Плеймейтката се е снимала в редица видеа на изпълнителя, а запознато дори твърдят, че именно той е рози, който я е направил звезда, тъй като я вземаше на снимачната площадка когато Николетка беше само момиче от Пловдив, мечтаещо за слава и пари.

източник: kliuki.net

Leave a Comment