Фолк певицата Андреа плаши кредитори с побой, ако не спрат да й досаждат, научи от свой читател Кliuki.net. Изпълнителката отправила закани към фотографа Петър Тодорински, който се оказа поредния заплашен от нея. Мъжът се оплакал, че изпълнителката го е заплашила с бой от Кобрата, ако не спре да я притеснява.

“Andrea, чакам си парите. Не сме 93 година, че да ме плашиш с Кубрат.”, пише Тодорински на фолк дивата. Самата изпълнителка не е коментирала случая, но на страницата на Тодорински в социалната мрежа има не един и два коментара по този повод.

Това не е първият път, в който певицата се излага като отказва да плати. Запознати издават, че преди години певицата се е държала по-абсолютно същия начин.

Всъщност Андреа далеч не е единствената певица, чиято репутация в шоубизнеса е накърнена. Преди години Галя от Каризма стана печално известна като завлече цял екип с пари и вече никой не иска да работи с нея. Поп певицата Мария Илиева също бе замесена в подобен скандал преди време. А в поп фолк средите отдавна се шушука, че някои от изпълнителките редовно „забравят“ да си платят сметките.

източник: kliuki.net

Leave a Comment