Вика Блохина – бивша футболна любовница, успя да разбуди духовете в интернет броени часове преди съдбовната среща Румъния и Гърция днес.

Виктория направи скандални критики към треньора на националния отбор, с когото имаше връзка и от когото има син.

Блохина заяви в тв интервю, че Виктор Пицурка е имал успешна кариера и всичко му вървяло по мед и масло до деня, в който не се разделили. Оттогава всичко му тръгнало наопаки.
Русата фурия едва ли не обвини бившия си, че се справя слабо с националния отбор, което разбуни духовете сред запалянковците и сломи духа на националите.

„Въпреки всичко, с Пици си оставаме приятели. Аз винаги ще го уважавам, все пак е баща на детето ми“, заяви в заключение Вика, заковавайки го с поредния удар. Пицурка така и не призна сина й за свой, макар детето поразително да прилича на него.

Според бг потребители Вика Блохина много напомня на Алисия и носи нейната карма. Макар Божинов да е признал Валерко за свое дете, факт е, че и на него не му върви, откакто заряза певицата.

Докато беше с Алисия, той бе един от най-силните играчи, имаше обещаваща кариера и взимаше тлъсти заплати. Валери обаче така и не сключи брак с певицата, направи й син, а накрая я заряза заради Николета. Оттогава сякаш над него е надвиснала прокоба и футболната му кариера върви само надолу, като в момента си няма отбор.

Дори на външен вид има лека прилика между Вика Блохина и Алисия.

източник: hotzona.net

Leave a Comment