Нечувано! Панайот от Гълъбово най-сетне ще сбъдне лелеяните си копнежи да стане истинска звезда! Краткото му, но изключително ярко присъствие в „Биг Брадър”, явно ще се окаже неговият най-щастлив миг от живота.

Цяла България го плюеше и му се присмиваше на „остроумията”, но уникалният образ си постави велика цел, а както става ясно сега, май ще му се отвори парашута.

Двойникът на Лео Ди Каприо, както самият той се определя, има големи мераци да разкрие тайните си заложби в български сериал, пише blife. По всичко изглежда, че това май наистина ще се случи.

Той получил предложение за участие в телевизионна продукция само няколко дни, след като го изхвърлиха от Къщата. Нещо повече, желаещите да го привлекат към проектите си били поне няколко различни екипа. Към Пацо били отправени не една или две оферти за професионални ангажименти, а в бъдеще ще го гледаме от ефира и в собствена рубрика.

Коментарите в мрежата не закъсняха: „Айдеее, напълниха медиите със Златки и Пацовци! Голяма простотия!”, „И с какво точно може да ни впечатли той, направо падам, ама сигурно има хора, които изпадат във възторг от появата на подобни екземпляри!”.

Уж масовото мнение е такова, а след като Пацата беше изгонен, всички ревнаха в мрежата, че реалитито загуби много и сега вече не е интересно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment