Фолк певицата Андреа отново избухна срещу Цветелина Янева. Публична тайна е, че двете звезди не се понасят и от доста време са в конфликт. Този път обаче русата фурия не издържа и нападна колежката си, че е поръчала статии срещу нея. И заяви, че й е писнало от подобни нападки.

Досега фолк дивата си траеше, кой поръчва нападките срещу нея, но не издържа този път. Певицата даде ясно да се разбере, че няма да позволи да я клеветят повече по този начин.

„Интересно… Колко ти платиха за поредната платена статия, моето момче. Дано за е много, защото иначе не си заслужава“, написа Андреа на страницата си в социалната мрежа, пишат от Lifestyle.bg. Отговорът не закъсня и авторът на поръчковите материали срещу нея й отговори. „Интересно… Ще пускам разбира се! Друг път внимавай като се конфронтираш с колежка! По-добра няма да станеш!“.

Обществена тайна е, че половинката на печално известния бивш шеф на ДАНС Делян Пеевски и Андреа никак не се понасят. Заради Цветелина Янева миналата година Андреа отказа да пее на концерта на „Планета“. Причината за скандала помежду им така и не стана ясна. Но както изглежда изпълнителката е засегнала жестоко колежката си, след като двете продължават да воюват една с друга.

източник: kliuki.net

Leave a Comment