Плеймейтката Златка Димитрова откри летния сезон. Красавицата си пусна снимки от ваканция край морето. Плеймейтката, която в момента снима „Корпус за бързо реагиране“ 2, сподели, че няма почти минута спокойствие за релаксация. През последните седмици Златка усилено снима и сцени от новия си филм.Заради лентата на красавицата й се наложи да обиколи половин България, а самата тя признава, че усилената работа я съсипва, съобкава HotArena.net. Въпреки това плеймейтката обожава да се снима и независимо от тежкия график с охота застава пред обектива. Тази събота обаче Злати реши да си вземе заслужена почивка.

„И моя ред дойде за малко почивка, но от утре се започва отново снимки“, сподели моделката. Тя замина край морето, където се възползва от възможността да разпусне малко преди натоварената си програма.

Златка не пропусна да се похвали и с новата си фигура на плажа. Напук на усилните диети, моделката се е позакръглила напоследък, но това определено й отива.

Форумци в мрежата заявиха, че лекото коремче и закръглените бедра й придават по-женствено излъчване. За разлика от преди, когато покрай упоритите си диети и тренировки бе заприличала буквално на скелет и плашеше дори най-верните си фенове.

източник: blitz.bg

Leave a Comment