Черната Златка става руса! Шокиращата новина не е някаква шега на зложелатели, а самата реалност. Плеймейтката, станала известна като черната Златка, е решила да мине в отбора на блондинките. Димитрова, която си държеше изключително много на прякора, за да се различава от конкурентката си, русата Златка, изглежда вече следва максимата “Русо гладно няма”. Това е единственото логично обяснение, което феновете й имат за внезапното решение.

Злaтка се появи с новата си прическа на старта на снимките за новия български филм “Корпус за бързо реагиране” 2. За изненада на всички, плеймейтката се е уредила с малка роля в комедията. По-голям интерес обаче предизвикаха русите кичури, които се мъдреха в прическата на моделката и които определено преобладаваха в косата й. Присъстващите веднага се запитаха дали това не е първата стъпка към тотална промяна в имиджа на черната Златка.

Както знаете, първата стъпка за изрусяване на изцяло черна коса е боядисването на отделни кичури в нея и след това постепенното й изсветляване. Феновете се чудят дали именно това следва във визията на любимката им.

Самата Златка засега не издава нищо и отказва да коментира дали новата й прическа е нейна собствена идея или е наложителна за ролята й във филма. Очевидно обаче промяната й се отразява добре, тъй като моделката се появи сияеща на снимките.

източник: kliuki.net

Leave a Comment