Димитър Бербатов отново стана баща. Футболната звезда за втори път стана татко на момиченце преди броени часове. Спортната звезда и съпругата му Елена са станали родители отново тази нощ в болница в София.

Както първия път, когато роди в София, и този път Елена избра да даде живот на втората им дъщеря в столична клиника. Засега подробности около раждането няма, но според запознати и майката и бебето са съвсем добре.

Бербатов, който преди три години стана татко на малката Дея е на седмото небе от щастие. През лятото стана ясно, че съпругата му очаква второ бебе, а малко по-късно се разбра, че футболистът отново ще има дъщеря. Двойката дори отпразнува събитието с романтичен уикенд в Дубай. Именно след завръщането им се разбра, че половинката на футболиста е отново бременна, пишат от „24 часа“.

Семейството на футболиста с нетърпение очаква да се запознае с най-малкия член на звездното семейство. Мнозина предполагат, че малката ще носи името на майката на Бербатов Маргарита.

Двойката вече има една дъщеря, която се роди през 2009 година. Малката Дея също се роди в столична клиника, преди три години.

От здравното заведение, в което е родила Елена потвърдиха новината, че футболната половинка е станала майка. А футболистът вече приема поздравления от фенове и приятели.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment