Една от най-чаровните съквартирантки в къщата на „ВИП Брадър” – Люси Даковска, направи шокиращи разкрития.

В интервю за Блиц, тя разказва за миналото си, както и за една от най-жестоките случки в нейния живот.

Люси е била насилена сек*уално, когато е била едва 20-годишна. Въпреки това певицата е успяла да се запази като човек и да не таи омраза в душата си, на което всички станахме свидетели по време на шоуто.

Тя е категорична, че макар да е била „изгонена” от риалити формата само няколко дни преди края, това не я е натъжило. Единственото, за което е била тъжна е, че оставя Камелия сама в Къщата.

Люси се опита да защити постъпката й, която направи изключително лошо впечатление.

Припомняме, че след като Камелия остана без своята половинка в шоуто, тя обиди всички като изригна с думите „тъпият български народ”.

Според Люси, нейната приятелка не е искала да обиди никого, но за съжаление, въпреки че бе предупредена да се държи, си е изпуснала нервите от мъка.

Попитана дали сек*уалното насилие е бил преломният момент, който я е накарал да предпочете да бъде в компанията на жени, Люси е категорична, че не е това причината. Тя твърди, че и преди това е харесвала жени. Според нея няма нищо по-различно между хетеро- и хомосек*уалните хора. Просто както едните харесват противоположния пол, така другите харесват представители от своя пол.

източник: pravda.bg

Leave a Comment