Най-гледаното риалити у нас Биг Брадър яко “нагази лука”. Оказа се, че продуцентите на шоуто лъжат най-безогледно зрителите и то без изобщо да им дреме. А будалите пред телевизорите седят и чупят пръсти в очакване на поредната изненада в Къщата.

Истината обаче е, че изненади няма. Всичко е нагласено предварително и доказателство за това е Миро, който “отвори очите” на заблудения народ. Той предизвика невиждан взрив в интернет с признанието си, че е имал намерение да номинира един от участниците, но…Биг Брадър не му е позволил?! Можете да предположите, че веднага след изказването му, живото излъчване беше прекъснато, а истината потулена.

Защо ли?! Вероятно, защото Миро едно към едно заяви, че шоуто е нагласено, а много от резултатите са манипулирани с една или друга цел. Каквито и да са те, ефектът е един – все повече зрители отказват да гледат предаване, в което ги правят на маймуни.

Разбира се, коментарите в интернет не закъсняха, а повечето от тях са доста многозначителни. Всички говорят за конспирацията, която е повече от очевидна според тях и граничи с дива манипулация.

Първото, което вбеси народа, бе връщането на Пацо в Биг Брадър, макар той да бе първият реално изгонен от зрителите съквартирант.

„Щом Биг Брадър посочва кой да е номиниран, то представете си колко по-подли са схемите им, а ние вярваме, че ние решаваме нещо?!”, гласят болшинството от коментарите по темата.

източник: pravda.bg

Leave a Comment