Фолк певицата Алисия е в шок след инцидента с ТИР-а. Изпълнителката, която се размина на косъм от катастрофата, разкри, че едва се е отървала. До последния миг певицата не е вярвала, че ще се спаси. И си е мислела, че умира.

„Натиснах спирачките, но не знаех дали ще мога да спра педи да се забия в горящия камион. Беше много страшно”, споделя шокираната изпълнителка. Алисия за втори път в рамките на няколко месеца претърпява подобна травма.

Преди няколко месеца фолк дивата отново катастрофира. И се размина на косъм от смъртта.
Този път обаче не Ники Михайлов, а Валери Божинов се втурнал да успокоява стресираната фолк певица.

Спортистът веднага й позвънил щом научил какво се е случило. Въпреки съдебните спорове, двамата стоплиха отношенията си и се отнасят приятелски един към друг. Затова и Валери веднага се обадил на майката на сина си, за да се увери, че е добре и да й предложи помощта си.

За щастие фолк дивата не пострадала сериозно при инцидента и се справила със ситуацията сама. А Божинов я уверил в безрезервна подкрепа, ако има нужда от нещо.

Пред приятели Валери споделил, че независимо от всичко много държи на Алисия и тя му е близка, тъй като е майка на сина му. Певицата още е в шок след инцидента с камиона, но феновете й се надяват бързо да се възстанови.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment