Опааа! Фолк певицата Галена е разкрита. Изпълнителката, която демонстрира в последно време такова стегнато тяло, че и фитнес маниаците й завидяха, се оказа ловка измамница. Красавицата, която със стегнатите си задни части направо побърква публиката по участия, всъщност не разчита на фитнес, а на подплънки.

Форумци разкриха измамата и издадоха красавицата, че си купува специални подплънки, които крие под бельото, за да си повдига д-то. Резултатът е незабавен — направо може да й завиди човек, колко бързо отслабна. Тайната на Галена обаче е разкрита и това не е фотошоп. Всъщност красавицата разчита на най-обикновени подплънки, за да изглежда добре.

Говори се, че хубавицата си ги е поръчала чак от чужбина, за да се не разбере за как точно толкова бързо се вталява. Освен това оформящото бельо струва едва 20 евро в западните магазини.

Запознати обаче коментират, че освен със специалните подложки Галена е прибягнала и до пластичната хирургия. Специални полимери се инжектирали в анатомията на брюнетката, за да не се отпускат мускулите й.

Доколко последното е вярно можем само да гадаем, но няма да е голяма изненада, ако стегнатите форми на Галена се окажат в резултат от оформящите подплънки, които носи. Иначе трудно можем да си обясним как красавицата на едно участие демонстрира пищни задни части, а на следващо толкова стегнати форми, сякаш поне година се е трудила във фитнеса.

източник: kliuki.net

Leave a Comment