Снощната елиминация в „Мис България 2013” освен дежурния сеир произведе истински скандал!

Сред поканените вип-коментаторки блесна госпожа професор Маркова. Ако продуцентите са очаквали любопитни историйки и забележки към момичетата, може да се окаже, че очакванията им са надминати!

Професор Маркова просто взриви ефира с подозрението си, че хубавата Боряна е влязла в Къщата не да става мис, а да прелъсти девойките вътре! Ама не, че била обратна, ами просто най-агресивната участница била мъж в тяло на жена!

Това твърдение не просто остави безмълвната сестра на боксьорката, но и видялата вече всичко в ефир Камелия остана като вцепенена. Коментаторките в студиото се разкудкудякаха и професорката се усети, че е прекалила и се измъкна като заяви, че са нужни лични разговори и наблюдения за крайна оценка.

Боряна, която мечтае да бъде актриса, трябваше да изиграе образа на Анджелина Джоли от „Мистър и Мисис Смит”. Брюнетката се справи повече от блестящо и за първи път я видяхме толкова грациозна и женствена! На никой не му е хрумвало, че до вчера съквартирантките я смятаха за агресивна, войнствена мъжкарана. Това я спаси от публичното потвърждение на експертното мнение.

Самата тя се определя като бойна натура, което снощи й изигра лоша шега. Професорката си взе думите назад, всички се позабавляваха на неин гръб, но съмнението, че хубавата Боряна не е баш като останалите си остана…

източник: kliuki.ws

Leave a Comment