Новото попълнение в Къщата Стоян Дудов има доста богат опит с по-възрастни жени от него, а и той въобще не крие, че доста го бива в тази област. Потресаващата новина обикаля от часове виртуалното пространство, след като се разбра, че той и фолк певицата Емилия са имали много гореща авантюра.

Блондинката, която преди дни направи тотална промяна във визията си, се е запознала с брадъра в социалната мрежа. Суетният красавец от Благоевград омаял звездата първо в интернет, а после тя му дала възможност да флиртуват и наяве. Какво е станало после, само те си знаят, но според мълвата двамата са имали бурна афера и въпреки възрастовата разлика, те на няколко пъти се срещали и си доставили взаимно удоволствие в леглото.

Дудов не искал да се обвързва сериозно, а Емилия, както се знае все още държи на отношенията си с Коко Динев. Затова и двамата не заложили на дълбоки чувства, а на страстно забавление. Дали забежката е стигнала до ушите на официалната й половинка, това не може да се каже със сигурност.

Факт е, че за Емилия се говори, че е кръшкала на Коко и с други мъже. Един от тях е известен бизнесмен от София, който е вносител на енергийни гривни. Баровецът я разходил на почивка в Дубай. Преди време пък Емилия е изловена в компанията на арабски богаташ. С него тя изкарала екзотичен уикенд в чужбина, където далеч от хорските очи се радвала на заможния си ухажор. Коко Динев също не е от най-верните, но очевидно или не е запознат или приема за нормално любимата му Емилия да се отдава на тръпките си, които не включват неговата особа.

Безспорно хубавица като нея е изключително желана и никой не би изпуснал подобна оферта да се наслади на прелестите й, а след като и тя самата няма нищо против, нищо не може да спре обожателите на фолкаджийката.

източник: kliuki.net

Leave a Comment