Красивата Бориса Тютюнджиева разкри ужасяващи факти от последните дни на нейния живот. В своя „Фейсбук” профил тя загатна, че наскоро е бил направен опит за покушение с отрова от завистливи конкурентки, които изпаднали в дива ярост когато разбрали, че е сключила нов рекламен договор с една от най – известните модни марки в Западна Европа.

„Независимо от злобата и завистта, от подценяването на успехите ми и всички опити да ме унищожат, аз покорих още един голям връх. След това, което стана се страхувам от бъдещето, но все пак намерих сили да гледам в настоящето, здраво стъпила на земята въпреки всичко. Радвам се, че именно аз бях избрана да покажа на света последната колекция на тази марка, за която мечтаят много американски модели”, сподели Бориса.

Моделката скочи за пореден път срещу последното издание на конкурсът за красота „Мис България” и отново заяви, че това е чиста пародия. Според нея поведението на пишман миските граничи с откровена простащина и бруталност, превръщайки най – значимото модно събитие на годината в невероятна глупост.

„Ако това е еталонът за красота на България, Боже опази! Евтини трикове със сексуални скандали, ниско ниво на интелект и отвратителна визия – това не е престиж, а брутална порнография пред очите на цялата държава”, коментира Бориса Тютюнджиева.

източник: skandalno.net

Leave a Comment