Мечтаната сватба на Биляна Йотовкса край морето по бански явно никога няма да се състои, а годежът й с културиста Митко Димитров е напът да бъде развален.

Оказва се, че бившият охранител на Георги Илиев изневерява на половинката си с 16-годишна хлапачка. Новината бе потвърдена от човек на HotArena.net, който видял с очите си годеникът на Йотовска да целува друга.

Митко Димитров е засечен в столичния квартал Младост 1 да се натиска с неприлично младото девойче пред входа на блок в района. Най-вероятно там живее 16-годишното момиче, а културистът я е изпращал до дома като един истински кавалер.
Двамата се натискали като влюбени ученици, впили език един в друг.

Припомняме, че преди няколко години Димитър Димитров и „Мис Дупе 2008“ се сгодиха. Биляна Йотовска сподели мечтата си да се омъжи край морето, по бански, в някой красив летен ден. Те обаче така и не определиха дата за сватбата. „Ще се омъжа за него, когато спре да ме ядосва“, отсече многозначително екзотичната моделка.

Двамата имат 3-годишна дъщеря на име Никол и са считани за една от най-красивите светски двойки.

Дали Биляна Йотовска подозира, че световният шампион по културизъм й изневерява, не е ясно. Знойната красавица обаче едва ли ще търпи връзката на Митко с 16-годишното момиче.

Преди повече от 2 години пък отново човек на HotArena.net хвана ексохранителя на шефа на ВИС-2 Георги Илиев приклещен от патрул на КАТ. Димитров бе спрян с мощния си Хамър за проверка покрай спецоперацията срещу скъпи автомобили.

Тогава той бе прибран в полицейската патрулка, която го откара за допълнителна проверка в столично РПУ.

източник: hotarena.net

Leave a Comment