Потресени очевидци разказаха, че преди няколко дни Мика Стоичкова вдигнала опустошителен скандал в столичен МОЛ. Най – сериозно го отнесла невинна продавачка, която доста необмислено си позволила да повиши тон по време на разговор с Михаела.

Причина за свадата станали някакви много модерни обувки, от които нямало номера на Мика. Въпреки че магазинерката на няколко пъти повторила, че в склада просто няма цялата номерация заради завишения интерес, дъщерята на Стоичков продължавала да настоява да ровят, докато намерят. Накрая се развикала с пълно гърло, че повече няма да стъпи в този магазин.

В интерес на истината, настроението на Мика се оправило само няколко минути след това и продължила да обикаля по залите. Продавачките от съседните щандове обаче били сериозно наплашени от избухването ѝ и панически търсели начин да не я обслужат. Говори се, че някои от тях дори заключили вратите на поверените им магазини, давайки си вид, че приемат нова стока.

Познати на Мика Стоичкова споделят, че една от най – характерните ѝ черти е слабостта към модерните дрехи. От малка обичала да се кипри и конти с всякакви парцалки, а когато си науми да купи нещо, никой на този свят не може да я спре. Затова в случаи когато не може да си го намери ставала доста нервна и неразбрана. Самата тя неведнъж е говорила за тази си слабост.

„Аз съм от този тип жени, които буквално обожават шопинга. Харесва ми да купувам нови дрехи, чанти, всякакви аксесоари. Цената не ме интересува – когато нещо си харесам, вадя кредитната карта и то е мое”, споделя Мика Стоичкова.

източник: skandalno.net

Leave a Comment