Откакто се раздели с Ники Михайлов фолк певицата Алисия му отпусна края. По-рано изпълнителката трепереше за всеки излишен грам, но сега се отдаде на свободно похапване.

При последното си участие в известен клуб фолк дивата показа закръглена талия и отпуснати ръце. И помен няма от стегнатите й мускули, с които Алисия толкова се гордееше.

Не е тайна, че след 30-те битката с килограмите става все по-трудна. И фолк певицата очевидно е започнала да губи форма. Облечена в сива пъстра рокля с пола балон и черен клин Алисия изглеждаше оригинално, но далеч от имиджа на модна икона.

Самата изпълнителка очевидно се чувства добре и не се притеснява от факта, че е наддала на килограми. Освен това закръгленото й коремче, лесно може да стопено с фотошоп.Ali

Самата Алисия в последно време засипва мрежата със снимки от новата си фотосесия. На тях певицата изглежда толкова стройна и слаба, че феновете й се притесниха за нея. За щастие певицата не е тръгнала по стъпките на колежката си Преслава, която яде по-малко и птиче. За сметка на това се е отдала на другата крайност–похапва стабилно, трупа килограми и редуцира теглото си с фотошоп.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment