Неочакваната раздяла между Явор Бахаров и Луиза Григорова изненада мнозина. Двойката бе заедно повече от година и не спираха да обясняват колко са щастливи заедно и не могат един без друг. Днес истината за раздялата им излезе на бял свят и причината е повече красноречива. Актрисата получила предложение да се снима в скандална фотосесия за календар без дрехи. Бахаров се възпротивил, но Луиза не била склонна да откаже офертата. Последвал страшен скандал и актрисата отнесла звучна плесница от вече бившето си гадже.

Любопитното в случая е, че инициатор на фотосесията без дрехи е майката на Луиза Ивет Григорова. Модната шефка убедила дъщеря си и още няколко манекенки да се включат в проекта. Снимките били направени рано сутринта през септември. За целта 12-те хубавици били отведени на безлюден плаж край Дюни, и от 5:30 сутринта позирали цял ден във водата. Въпреки големия студ проявили професионализъм и издържали сесията докрай.

За съжаление Явор Бахаров трудно приел мисълта, че снимките на приятелката му без дрехи може да украсят шофьорската кабина на някой камион. Актьорът твърдо се възпротивил срещу снимките, пише skandalno.net. Подобни ограничения обаче не се понравили на Луиза. И тя не след дълго се разделила с него при доста бурни обстоятелства.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment