Фолк певицата ДесиСлава съвсем се ошишка. Изпълнителката се върна от почивката си в Прага видимо напълняла. На последното си участие Деси цъфна в къса бежова рокля. Която бе толкова тясна, че очертаваше всяко излишно килце по тялото на звездата.

А те са много.

Вместо да се съобрази с теглото си и да не се облича толкова нелепо, певицата продължава да залага на оскъдни дрехи. Които обаче никак не й помагат да скрие натрупаните излишни килограми.

През последните седмици Деси си играе на йо-йо с килограмите. Само преди месец тя демонстрира топ форма. Скоро след това застрашително отслабна. В резултат реши да качи, но така се оля, че загуби добрата си форма.

Дори феновете на певицата не й спестиха този път критите за вида й. „Дебела е, трябва да отслабне“, коментират те. Повечето й почитатели я посъветваха да забрави за късите поли и дълбоките деколтета. Поне докато не си върне добрата форма и не отслабне малко.

Самата певица признава, че за нея битката с теглото е ежедневно изпитание. Тъй като по наследство страда от наднормено тегло. И за разлика от повечето си колежки е принудена много да внимава какво яде. Тъй като всяка излишна хапка й се лепва.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment