Да ви подарят 1001 рози си е жест, който определено би ви трогнал, но и предизвикал завист в приятелките ви. Ето това се случи на фолк звездата Алисия! Ники Михайлов явно толкова я обича, че реши да го направи пред всички посетители на столична дискотека, където половинката му имаше участие.

Докато тя беше на сцената, изведнъж се появи огромният букет, който определено впечатли изпълнителката. Няколко души от персонала бяха заети да подредят около нея розите. Алисия се усмихваше очарователна в бяла рокля, която разкриваше щедра гледка към силиконовия й бюст. Самата тя после коментира в мрежата: „Той за пореден път ме изненада приятно и ми показа любовта си! Обичам го!”.

Последваха обаче реакции, които макар и да не й се нравят, са си съвсем реални. Потребители заподозряха, че Ники е гузен и така е сервирал нелепото си извинение. Според тях сигурно се е забъркал в поредната си афера, а Алисия го е хванала. „Трябвало е да замаже гафа, няма как, но определено е оригинален, браво!”, смятат впечатлени фенове.

Демонстрацията пък подразни други, които прецениха, че всичко това е излишно, ако ти наистина смяташ, че си срещнал точният човек. „Нима е нужно целият свят да е свидетел на тяхната интимност, нещо се опитват да ни убедят, защото самите те не са сигурни ли?!”, възмущават се недоволни от романтичния подарък на Ники.

източник: kliuki.net

Leave a Comment