Днес е най-щастливият ден. Екстрасенси и други духовно просветени пророци предсказват, че ще се случат чудеса. Дори има определен час за това – 7 сутринта. Събитието вече е станало – активирал се е “новият светлинен портал”. Според други източници часът на активация е 14,30. След този час ще бъде открит порталът към новия висш етап от човешкото развитие.

За последен път ще видим такава тройна дата през това хилядолетие.

Следващата симетрична ще е на 02.02.2020 г.

Самото число 12 е натоварено с нумерологичен и езотеричен смисъл. Дванайсет са месеците на годината, зодиакалните знаци, деленията на часовника. Христос е имал дванайсет ученици. Според окултисти денят ще повиши още повече колективната вибрация на човечеството, каквото и да значи това.

Контактьори твърдят, че на такива дати се спускат духовни лъчи от Космоса и пречистват хората от лошотията, страха, алчността и омразата, връщат ги към принципите на доброто, любовта и състраданието.

Щастлива или не, тройната дата подтикна мнозина да сключат граждански брак именно днес.

В София ще се оженят 58 двойки, казаха от “Столичен дом за радостни обреди”. Сравнено с другата тройна дата 1.11.2011 г., числото е малко – миналата година са се венчали 125 семейства. Но датата се падаше в петък, което е в края на седмицата. Студовете също се отразяват на ентусиазма на влюбените да си кажат “да”. Същевременно сега са пости, което също се отразява на бройката.

Иначе и в другите части на страната се наблюдава завишен интерес към симетричното число, съобщават от местните обредни домове. 11 двойки ще сключат брак в Старозагорско, 8 – в Добрич, 9 – в Ямбол. Рекордни 23-има се женят в Бургас.

Мнозина от днешните младоженци обяснили, че искат да се оженят, пък ако ще да идва свършекът на света на 21-и.

Според астролози днес ще се развихри адски хаос в интернет и света на медиите. Зловредно е разположението на Меркурий и Нептун.

То ще обърка комуникациите, но най-силно ще навреди на компютрите. Затова хората, които четат по звездните карти, съветват да не оставяме компютъра включен, когато си тръгнем от работното място. Ако имаме нещо важно, да го архивираме и да го запазим на флашка.

На следващата дата, която всички очакват с трепет – 21.12.2012 г., Юпитер ще бъде в Близнаци (които властват над медиите) и ще доведе до пълна бъркотия. Освен това “Анонимните” са се заканили да направят нов удар върху някои от платформите в глобалната мрежа.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment