В изключително емоционално интервю за тв водещия Мартин Карбовски половинката на Чочо Попйорданов Даниела, разказа за смъртта му и за дъщеря им Катя. Актьорът, който си отиде преди 40 дни при изключително нелеп инцидент, така и не успя да прегърне осиновената си дъщеря. Половинката на актьора обаче сподели за първите срещи между баща и дъщеря и призна, че двамата още от първия момент са се привързали един към друг.

Даниела отрече категорично да са правили два опита за осиновяване и сподели, че за броени месеци са получили разрешение да осиновят дете. Тя сложи край и на друга спекулация — че покойният актьор е бил пиян и това е довело до смъртта му.

С огромна болка Даниела сподели, че двамата просто са садили цветя на гроба на майка му. Чочо искал да види как стоят отстрани, затова ходел заднешком. В един момент, просто се препънал и паднал от терасата на Боянските гробища. Младата майка и до днес с ужас си спомня за мига, когато го видяла на земята.

Даниела не крие, че за нея той е все още жив и дори усеща присъствието му у дома. „Врати се отварят, лампи святкат и загасват“, разказва тя. С усмивка жената на Чочо споделя и за дъщеря им Катя. Когато за първи път видял момиченцето, което осиновили Попйорданов останал поразен. Не само, че малката още в първия миг хванала пръста му, когато го видяла, но и приличала изумително на него.

Макар и останала самотна майка, Даниела е изключителна щастлива с дъщеря им. Момиченцето е само на година и няколко месеца, но вече разпознава снимките на баща си, който така внезапно загуби.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment