Не е тайна, че Алисия има цял куп корекции по себе си. Звездата на Ара нееднократно се е подлагала на процедури по увеличаване на устните и бюста, а според мълвата, се е поддала и на последния писък на модата и си е сложила импланти и в скулите. Последните снимки на певицата обаче буквално стреснаха феновете, пише kliuki.net. На тях Ася, както е истинското име на звездата, е с толкова уголемени устни, че изглежда сякаш всеки момент ще се пръснат.

И това не е всичко. Алисия явно е преценила, че бюстът й не е достатъчно голям, тъй като изглежда сякаш джуките не са единственото място, където певицата е тъпкала още силикон.

 

На последното си участие звездата се появи с видимо наедрял бюст, а феновете бяха буквално шокирани от размера му. “Още го е уголемявала, 100%”, категорични са форумци. И припомнят, че преди няколко месеца звездата се появи с подобна рокля на участие, но бюстът й въобще не изглеждаше толкова застрашителен.

Феновете на певицата се питат защо се е вманиачила дотолкова в пластичните операции, при положение, че и преди си изглеждаше перфектно. Повечето са убедени, че причината се крие в Ники Михайлов и скорошната им раздяла. “Мъчи се да не мисли за него, затова се чуди с какво да се захване”, категорични са феновете. Други обаче смятат, че Алисия го прави, тъй като всячески се опитва да спре хода на времето и да изглежда млада. Още повече, че Ники бе доста по-малък от нея.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment