Летният грип не подмина и Преслава. От три дни певицата пази леглото в хотелската стая далеч от плажа и светските удоволствия, научи HotArena.net.

Фолк звездата била напълно изтощена от повръщане, разтройство и висока температура. А над нея постоянно бдяла сестра й, с която замина още преди месец на морето.


До леглото й неотлъчно стоял и гаджето й Георги Станеов – Бирмата, който бил много притеснен за състоянието на любимата си. Той докарал още в събота лекар от Бургас до Слънчев бряг, за да прегледа певицата и да й предпише лекарства.

Заради постоянните диети и лишения, на които Преслава се подлага непрекъснато за стройна фигура, имунната й система е много отслабена и за това тя карала особено тежко летния грип.

Дивата понасяла мъжки неразположението си и дори се дразнела от неотклонните грижи на близките й за нея. По нейно настояване сестра й и приятелят й ходели на плаж без нея.

Това е и причината пернишкият богаташ последните вечери да обикаля кръчмите в курорта с приятели, а не с Преслава, пише „Всеки ден”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment