Фолк певицата Анелия направи истински фурор на последното си участие. Изпълнителката се появи по къса поличка и оскъдно бюстие, което направо преливаше.

Пред разгорещените си фенове певицата демонстрира убийствен чар и такива форми, че на някои от тях свят им се зави. Самата изпълнителката обикаляше от маса на маса и се навеждаше, за да поздрави всички.

В резултат на дръзките й действия, певицата прибра солидни бакшиши. А мъжете в клуба едва не се избиха за вниманието й. И за една нейна усмивка.

Изкусителката се раздаде докрай на сцената, а изпълненията й събраха овациите на публиката. Която обаче бе твърде вторачена в пищните форми на певицата, отколкото да се вслушва в музиката й.

От доста време певицата не бе нарушавала собственото си правило, да не се разгорещява на участия. Но пък откакто участията й намаляха, а също и хонорарите, тя отново прибегна към старите номера.

И докато колежката й Лияна изкушава мъжката аудитория във „ВИП Брадър“, работното облекло на Анелия надмина и това на Андреа. Изпълнителката дръзко бе дръпнала надолу деколтето, предлагайки на феновете си изглед към кръшните й форми, които едва не преливаха отвън.

По всяка вероятност звездата се е обидила от критиките, че носи бабешки тоалети. И показа, че и на 30 години не е късно да засенчи 15-годишните тийнейджърки.

Източник: kliuki.ws

Leave a Comment