Суетният Димитър Бербатов вече не се харесва в огледалото и смята, че фенките му намаляват непрекъснато.

Причината Бербо да се подложи на процедурата била, че косата му започна да окапва не само отпред, но вече се оголва и темето му. Това особено ясно личи, когато играе мач и камерите го снимат под всички ъгли. Красавецът се посъветвал с любимата си Елена и тя казала, че няма нищо против да го види пак с коса, колкото и да му струва това.

Футболистът направил няколко проучвания и установил, че присаждането ще му струва 30000 паунда, не е болезнено, но е бавно, а гаранцията е поне пет години. Той се спрял на трите най-скъпи и най-известни клиники и обмисля на коя да довери новата си прическа. И кога да отдели време за разкрасяването си.

Според негови познати косата му започна да окапва много рано заради прочутия му перчем, който той поддържаше със скъпи гелове и вакса, а след това и заради шапките, които непрекъснато носеше, независимо какво е времето. Така корените се притискат и нямат възможност да дишат.

Освен това има и голяма доза наследственост. Известният му с магариите си брат Асен също вече е полуплешив. Говори се, че това е наследство от рода на майката Маргарита, защото бащата на двамата братя е с доста буйни коса и няма никакъв проблем с окапването й. Някои съветват Бербо да си спести паундите и да се остриже нула номер. Това хем е модерно, хем прикрива каквато и да е издайническа липса на окосмяване. Той обаче все още разсъждава и най-вероятно ще се подложи на процедурата.

източник: lifestyle.bg

Leave a Comment