Горещата Биляна Йотовска отново реши да демонстрира гимнастическите си умения пред цялата аудитория, видя Kliuki.ws. Моделката пусна свои снимки, на които се вихри в неудобни пози в басейна. Феновете и почитателите й буквално пощуряха по пикантните фотоси.

Доста смела се оказа Биляна и дори изпробва култовите си шпагати в басейна. Пищната красавица замалко да се разчекне, но пластичната й фигура не е за изпускане. Очевидно Йотовска изобщо не изпитва страх да прави такива сложни гимнастически упражнения върху хлъзгавото дъно на басейна. Веднага щом видяха фотосите на моделката, интернет потребители останаха като тряснати.

“Билянче, недей ще се разчекнеш!”, “Мила, внимавай, басейна е хлъзгав!”, коментират загрижени почитатели в мрежата. Билянчето и този път очарова всички с изключителните си умения и показа в колко добра форма се намира в момента. Женската аудитория определено й завидя за перфектната фигура, която определено е мечта за всяка жена.

Не отдавна Биляна отново скандализира аудиторията с изумителните си шпагати. Тогава моделката реши да демонстрира пред всички колко е пластична по оскъден бански, а як мъжата й помагаше в шпагатите.

А Вие какво ще кажете за шпагатите на Билянка в басейна!?

източник: kliuki.ws

Leave a Comment