Хубавата Галена Великова и нейното дългочакано бебенце с име на река вече са у дома. Светско онлайн издание в Гърция публикува техни снимки от изписването, на които ще видите определено най-щастливите родители на света!
Както първи съобщихме и дори преварихме гръцките колеги, най-чаровната съдийка на „Денсинг старс” даде живот на момиченцето си на 27 септември. Сладураната, чиято поява на бял свят предрече с един сън преди месеци гордото татенце, е кръстена на гръцкия вариант на река Енисей.

Рожбата на българо-гръцката крепка дружба беше преносена със седмица, но Галена я роди по естествен път. Малката Генисаме е истинско пакетче щастие, което тежи идеалните за малка дама 3 350 грама.

Гордите родители си я прибраха преди два дена у дома, като гордият Коста каза, че чувството да държи първородното си чедо в ръце е неописуема. Галена пък няма време за сантименталности явно. Въпреки това танцуващата дама има всички основания да посреща с типичната си усмивка коликите, безсънието и пълните памперси.

Бебето не е отнело, а само прибавило допълнително блясък в красотата на мама. Великова не изглежда, че ще се тормози от излишни килограми, допълнително плът по рамената, талията и краката! Май дори не сте я виждали така ослепителна!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment