Вихра Петрова с нетърпение дочака мига, в който дъщеричката й Ава се прибра от Гърция, където отмаряше с баща си Иван. Стегна бързо куфарите и двете с малката й наследничка отпрашиха за Германия.

Водещата сбъдна мечтата си—да се види със сестра си, която много обича, и да покаже на Ава красотата на една добре уредена Европейска държава.

А Вихра определено е много доволна от почивката си. Това личи от снимките, публикувани от нея в профила й във Фейсбук, придружени с възторжени и положителни коментари.

Посещенията на красивите немски градове Франкфурт, Люксембург, Майнц, Потсдам оставят в сърцето й само красиви спомени и донякъде заличават неприятните моменти, свързани с кавгите около развода й с Иван Христов и спречкванията им за издръжката на Ава.

А малката сияе на всички снимки от Германия. Детето е усмихнато, доволно, от очите му блика жизнерадостен смях за радост на мама.

Двете красавици позират щастливи, а любовта на Вихра прелива. Под една от снимките, на която са заедно, красивата водеща е написала „Аз и моята любов”, с което изрази любовта си към дъщеря си.

Почитателите на Вихра се радват заедно с нея и й пожелават повече щастливи и емоционални моменти в чужбина.

източник: kliuki.net

Leave a Comment