Феновете на ромската фолк певица Софи Маринова са неприятно изненадани от новата визия на любимката си.

По време на последното й появяване пред публика светлините на прожекторите ясно подчертаха бръчките й.

Видимо заслабналата напоследък брюнетка не е успяла навреме да се свърже с козметичката си и да се опита да прикрие целулита. Почитателите й си задават въпроса финансова нестабилност или безразличие към външния вид е причина за занемарения вид на певицата.

И с носталгия се връщат години назад, когато самото появяване на Софи на трибуната екзалтираше зрителите, а безупречната и естествена хубост й докарваше много поклонници. Знойното й излъчване изправяше на крака публиката, а младите й поклоннички се надпреварваха да имитират прическите й, грима й и дори татуировките й.

Но днес, когато и годините на леко застаряващата певица се отразяват на външността й, са нужни неимоверни усилия от нейна страна, за да продължи да изглежда бляскаво.

Почитателите й коментират, че гласът й продължава да ги покорява, че песните й все още ги възхищават, но смятат, че Софка трябва да обърне внимание и на вида си. Защото въпреки че е едва в началото на 40-те фолк звездата изглежда като баба. Така че на певицата изглежда ще й се наложи да положи допълнителни усилия, ако не иска да ги разочарова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment