Сашка Васева гримира детето си като за продан!

Възмутителна дискусия се надигна в мрежата, след като майки се натъкнаха на потресаващата гледка, забеляза Kliuki.net.

Дъщерята на Сашка – Христина-Елена, е необяснимо намацана с ярко червено червило на устните, забелязват се и следи от руж…
Известно е, че Сашка Васева обича да прекалява с грима, тя винаги е нацапотена натрапчиво и в цветове, които се забелязват и от самолет, коментират я усърдно в нета. „Да позволиш момичето ти да изглежда така на тази възраст, е нещо, с което не мога да се съглася!”, „Това невинно девойче са го направили като за продан, срам!”, „Много е пошло, Сашка Васева не се ли замисля какво впечатление оставя?!”, гласят реакциите.

Сашка Васева си е такава – тя винаги се набива на очи и ексцентричната й визия няма аналог в родния поп-фолк. Дали не е съобразила, че може да провокира подобни отзиви или го намира за нормално, не може да се каже. Факт е, че дъщерята на Сашка Васева изглежда меко казано неприлично, смятат потребителите.

Турбо блондинката пък не страда от предразсъдъци и редовно се снима в предизвикателни пози на леглото у тях, на поляните навън или в някое заведение. За нея това не е проблем, а явно, че и за момичето на мама всичко си е в реда на нещата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment