Звездата от „ВИП Брадър“ Ваня Червенкова стресира без грим. Откакто е в Къщата бизнесдамата съвсем се занемари. Докато в първите дни, риалити звездата полагаше известни грижи за външния си вид, то тази сутрин изскочи от спалнята като таласъм—рошава и без грим.

Ваня не губи време да си среше поне косата, а веднага се впусна да се заяжда с Мира Радева. По думите й тя и семейството й били настанени в отделна спалня и можели да си почиват, докато тя цяла нощ будувала в общите помещения, без да мигне.


Видът на „мама Фоти“ така стресира Мира, че тя просто загуби дар слово. Особено след като брюнетката пак се разбесня.

Двете домакини от известно време се опитват да доминират в Къщата, но досега си отстъпваха последователно първото място. Този път обаче Ваня така се ядоса, че изскочи навън без грим и макиаж.
„Като таласъм е“, коментират потребители в мрежата. „И това ли е ВИП, поне да се беше сресала малко“, смеят се други.

Появата на Ваня в подобен неугледен вид предизвика доста коментари в мрежата. Останалите звезди, макар и да обикалят по халати цял ден, поне се стараят да се приведат в някакъв по-приличен вид.
Бизнесдамата обаче пренебрегна сутрешния си тоалет, пред това да се развика срещу Мира. А по-късно тръгна да надзирава и изнасянето на продукти от склада, без да се притеснява, че всички ще я видят в подобен вид.

източник: kliuki.net

Leave a Comment