Една от най-известните гадателки в България, която преди време скандализира страната със смяната на пола си, даде обнадеждаваща прогноза за изхода на случая с похитената дъщеря на Евелин Банев-Брендо.

Адриана Миронова, която до преди известно време бе един никому неизестен преподавател на име Андрей Миронов от Рудозем е категорична, че 10-годишното момиченце ще бъде върнато на своите родители при това абсолютно невредимо. Кога обаче ще стане това, не се ангажира с прогнози.


Тя твърди, че има положително усещане за развоя на случая.

От думите й става ясно, че някой ще намери начин това дете да бъде върнато отново у дома си. Адриана твърди, че тепърва предстои да се установи и истинската причина за похищението на 10-годишното момиченце, което бе отвлечено в ранните сутрешни часове на 5 март пред дома му в столичния квартал „Бояна”.

Все още никой не е наясно кой точно стои зад похищението на Лара и дали то е с цел пари, влияние или нещо друго.
Гадателката е категорична, че целта на похитителите не е била да спечелят крупна сума пари. В противен случай, те веднага биха поискали „солен” откуп, пише вестник „Шоу”.

Както ви информирахме преди време, майката на Лара – Моника Добринова е на предела на силите си. Тя помоли похитителите единствено за това да върнат детето й невредимо, без значение колко и какво ще й струва.

източник: pravda.bg