Според последните клюки, поп – фолк звездата Галена има нова гореща връзка. Само месец след като едва се измъкна чиста от аферата със супербогатия столичен бизнесмен, първата дама на лекия жанр отново полетя в атака и оскуба перата на известен футболен бос.

Ако се вярва на слуховете, Галена е поднесла поредната неприятна изненада на мъжа си в скъп хотел в Правец. Това станало преди около една седмица, а пред Галин се оправдала, че има важна бизнес среща и го помолила да не я търси в часовия пояс от 10 вечерта до 2 сутринта.

„Галин много добре знае за какво става въпрос, но неясно защо търпи. Все пак Галена е много умна и не позволява да се стигне до скандал. Винаги намира начин да се оправдае и да излезе суха от всяка ситуация. Така стана и предишния път, когато даде изявление по всички медии, че не изневерява” – споделят нейни колежки.

Певиците допълват още, че след въпросната вечер в Правец, Галин подложил на жесток разпит двамата бодигарда на Галена. Въртял, сукал и тормозил момчетата с надежда, че ще издадат шефката си. За щастие обаче те останали твърди и нито заплахите, нито подкупите сломили тяхната съпротива.

Все пак не трябва да приемаме тази новост за поредната изневяра на Галена за сто процента истина, защото източници са нейни колежки от „Пайнер”. А всички ние знаем колко злобни и отмъстителни могат да бъдат певиците, когато се борят за пари и слава.

източник: skandalno.net

Leave a Comment