Примата за пореден път демонстрира перфектната си фигура

Глория неведнъж е показвала, че годините не оказват особено влияние върху нея. Почти на 40 години, примата на поп фолка изглежда по-добре от всякога. Без значение дали дължи съвършената си визия на хирургични интервенции или подходящи грижи, певицата спира дъха на почитателите си с всяко свое появяване.

Поредният епизод на танцово шоу “Денсинг Старс” в понеделник не направи изключение. Заедно с партньора си Светльо Глория трябваше да изпълни танц по музика от филм за Джеймс Бонд. Не танца обаче прикова вниманието на всички.

Зрителите буквално останаха без дъх от роклята на певицата, оставяща на показ безкрайно дългите й крака. Журито също не можа да скрие възхищението си от съвършеното тяло на Глория, на което съвсем спокойно може да завидят момичета, два пъти по-млади от нея.

“Страхотна е, изглежда повече от невероятно”, не крият възторга си интернет потребителите. И докато Глория обра всички суперлативи, ако не с танц, то с визия, други участници не могат да се похвалят със същото.

Хора от екипа на шоуто споделят, че Яна, сценичната партньорка на Петко, била бясна от последното място на двойката. Танцьорката, която спечели предното издание на шоуто, отново се била прицелила в първото място. И никак не била доволна, че Петко не се оказал толкова схватлив като Орлин.

източник: kliuki.net

Leave a Comment