Плеймейтката шашна всички с външния си вид

Въпреки многобройните скандали и слухове за нея, Николета Лозанова безспорно си е спечелила славата на една от най-красивите българки. Дали с помощта на пластични операции или драстични диети, но госпожа Божинова определено притежава външност, на която завиждат и неслучайно копират стотици момичета.

Точно заради славата си на безспорна красавица, Николета трябва да бъде особено внимателна към снимките, които споделя с феновете си, категорични са потребители. Повод за коментарите стана снимка, която плеймейтката качи в личния си профил във Фейсбук. На фотоса Николета е с меко казано огромни вежди. И макар почитателите й да твърдят, че всякак е хубава, гъстото окосмение по лицето й изглежда така, сякаш НиЛо е пропускала часовете си при козметик седмици наред.

Самата плеймейтка споделя под снимката, че се чувства чудесно в този си вид, споделяйки, че гъстите вежди са най-сигурния начин да подчертаеш погледа си и да приковеш вниманието на един мъж. Естествено, потребителите на социалната мрежа побързаха да й отговорят, че с подобни гъсти вежди е напълно сигурно, че ще привлечеш внимание. Друг е въпросът обаче дали няма да е заради подигравки.

Николета за пореден път подмина критичните коментари като просто ги изтри.

източник: kliuki.net

Leave a Comment