Документален видеофилм разкри потресаващи факти за конкурсите за красота.

Оказа се, че короните в едни от най-престижните конкурси за красота като „Мисис България Вселена“ и „Мисис Вселена“ могат да бъдат купени с лекота. Срещу „скромната“ сума от 200 000 евро!

Във видео заснето от руския журналист Борис Соболев става ясно, че Меги Савова организаторка на конкурси като „Мисис България Вселена“ и „Мисис Вселена“ е превърнала съревнованията в доста доходоносен бизнес. Титлата и короната на победителката се оценяват на близо 200 000 евро.

Разкритията бяха направени от Антония Петрова, която за пореден път се опита да защити името си, пояснявайки, че никога не е била част от подобни схеми. И не е участвала в подобни конкурси, нито е купувала титлите си.

„В този филм, като срам за българската нация, попадна и нашата сънародничка г-жа Меги Савова. След разговор пред скрита камера се оказва, че псевдоконкурса, който представлява нищо повече, освен една пародия и който тя сама обявява за световен, се продава от самата нея за 200 000 евро!“, коментира Антония на страницата си във Фейсбук.

Петрова разказва още, че по време на посещение в дом за сираци една от победителките в конкурса обещава на бедно дете да го осинови. Няколко месеца по-късно проверка на руския журналист установява, че дори не са направени постъпки за осиновяване от въпросната миска.

източник: kliuki.net

Leave a Comment