Актрисата влиза в риалитито заради Донков

Младата актриса Радина Кърджилова е следващата звезда, която ще влезе в „Къртицата“. Красавицата не можа да издържи повече от три седмици без половинката си и влиза в Базата при Деян Донков.

Новината бе официално оповестена от екипа на предаването. Влюбените се събират тази вечер, а зрителите ще имат възможност да видят как звездата ще се адаптира към начина на живот във формата.

Въпреки че първоначално се говореше, че Радина и Донков ще прекарат три месеца разделени актьорите не успяха да издържат това положение дълго. Чаровната актриса се нави да влезе в предаването, само и само да бъде до половинката си.

За разлика от нея Николета Лозанова нямаше търпение да напусне Базата и всички изпитания в „Къртицата“. Плеймейтката не се притесни да зареже формата само три седмици след като влезе в него.

Официално Николета настоя, че причината е нежеланието й да стои далеч от близките си, но се заговори, че всъщност й е омръзнало от играта. Докато от друга страна Радина няма търпение да влезе в предаването.

Освен актрисата като потенциални участници в шоуто се спрягаха Алисия и Луиза Григорова. Нито едната от двете обаче не е потвърдила, че ще влезе във формата, който става все по-опасен.

източник: kliuki.net

Leave a Comment