Естрадната легенда Катя от „Ритон“ и на 55 години не се предава. Певицата, която от снощи е ментор на естрадните звезди в „Музикална академия“ показа шеметна форма. Катя демонстрира възхитителна фигура, висок дух и жизненост, за която и десетилетия по-млади момичета могат да й завидят. А внушителните й атрибути, пак успяха да накарат и фолк певиците да се засрамят.

Катя се появи на концерта в ефирна червена рокля и отново показа изключителния си глас. 55-годишната певица няма нужда от плейбек, тъй като е безспорен талант.

Изпълнителката събра погледите на публиката не само с външния си вид, но и с чувството си за хумор. Цяла вечер Катя не спря да се шегува с участниците, водещите и журито.

Певицата направи и импровизиран концерт при откриването на риалити формата и обеща да даде най-доброто от себе си, за да помогне на своя отбор да спечели.

Катето има нелеката задача да дава съвети на музикални легенди, не по-малко известни от нея. В отбора на ритонката влизат звезди от ранга на Петя Буюклиева, Етиен Леви, Кичка Бодурова, Стенли от „Остава“ и Коцето Калки. Те ще се състезават с актуалните изпълнители като Криско, Лора Караджова, Дичо, Сантра и Поли Генова, както и с още петима напълно неизвестни изпълнители.

източник: kliuki.net

Leave a Comment