Войната „Вихра срещу Иван (Ирина)” няма изгледи да спре и се подклажда при всеки удобен повод!

Тъкмо беше отминала година и кусур от тоталното мазало, в което превърнаха дългогодишната си връзка Опосумът и съпругата му и пожарът пак се разгоря..

Този път битката е с по-фини средства, но до смърт. За първи път се намеси и Ирина. Дамата, която оплете в мрежите си Иван вкара коварни женски номера, рани до кръв страдащото майчино сърце. А поводът всъщност беше рожденият ден на едно невинно малко момиченце.

На празника си Ава беше с баща си и новото му семейство. Здравият разум (или съдът) дадоха възможност на шавливото татенце да бъде с детето си, но не съобрази, че жените му прекаляват с Фейсбук!

В този ден Вихра качи мил пост, обичаен за повечето майки. Ирина коварно пусна друг лигав пост.

Иринчето уж пак се направи на дама и „над нещата”, но е крояла мръсен номер. Вихра в това време смятайки, че е нанесла краен удар се произнесе. Милата наивна бивша отчаяна съпруга! Просто не знае с кого си има работа! Кралицата на интригите на другия ден пусна своя снимка на детско парти, снимка на три чифта детски краченца (разбирай – „моите” и „неговото”):

Човек никога не би си казал, че е груба, жалка и вулгарна! Наблюдателните обаче виждат как Ирина владее изкуството да нанася съкрушителни удари без да си чупи маникюра! Николета, Алисия и Андреа доста трябва да понаучат от нея! Тази жена е професор!

А Иван трябва да си избира жени, които стоят далече от Фейсбук!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment