Живата кукла Барби Валерия Лукиянова доста притесни феновете си. Двойничката на най-известната кукла в света, упорито твърди, че не е човек.

В свое интервю наскоро Валерия заяви, че е извънземно. Тя е убедена, че идва от друга планета-вероятно Венера, но не е сигурна. Вярва в своя извънземен произход и е категорична, че няма нищо общо с хората около нея.

“Аз идвам от място, където съществуват само любов и радост”, казва тя.

Моделката не смути да проговори за „извънземния“ си произход публично. А на критиците, които решиха, че може да има психични проблеми, заяви, че са енергийни вампири, който й влияят негативно, пише “Дейли Мейл”.

Валерия твърди, че има “малка група от приятели, които ме приемат такава, каквато съм”.
Тя признава, че е посетила, но само веднъж, психиатър за гласовете, които чува в главата си. “Запитах се дали всичко е наред с главата ми. Чувам гласове, през цялото време виждам различни същества.”

Убедена в извънземния си произход, Валерия продължава да се прави на жива кукла, използвайки пластична хирургия и дебел слой грим. Украинката, която се прочу като живо копие на куклата Барби призна, че желае да бъде смятана за най-перфектната жена в света.

източник: kliuki.net

Leave a Comment