Двамата все още се чуват и виждат от време на време

Люси Иларионов най-накрая се съгласи да разбули една от тайните в личния си живот, която от години вълнува феновете му. Режисьорът разкри каква е истинската причина за разпадането на брака му с манекенката Преслава. Както е известно, Люси винаги е пазел много ревниво информацията за жената, за която се твърди, че е най-голямата му любов, отказвайки да сподели какво е довело до разрива между тях.

В интервю за вестник “Шоу” режисьорът разкрива истинската причина за развода. Оказва се, че в основата на раздялата не е твърде многото работа и на двамата, която не им позволявала да отделят достатъчно време един на друг. Не са и многобройните изневери, които приписват на режисьора и за които Преслава научила. Истината е, че Люси искал да има деца, докато моделката не била готова за тази важна стъпка. “Едно време казваха: “Не мога да си намеря мъж да се оженя и да си родя деца”, сега не можеш да си намериш жена да ти роди деца! Малко се обърнаха нещата”, с тъга споделя режисьорът.

Люси издаде, че въпреки развода, двамата с Преслава не са развалили отношенията си и все още поддържат връзка. При последната им среща Преслава дори го помолила да не коментира отношенията им, тъй като в живота й имало нов мъж.

източник: kliuki.net

Leave a Comment