Валерия Лукянова, моделката, станала известна с желанието си да заприлича на жива кукла Барби, показа, че не е чак толкова безчувствена, колкото изглежда и също има нужда от приятелки. Украинката публикува в личната си страница във Фейсбук серия от снимки, на които позира с друго момиче, изглеждащо досущ като нея. Или почти.

Въпросната госпожица се подвизава под артистичния псевдоним Доминика. Запознати издават, че всъщност това е най-добрата приятелка на Валерия. Двете били буквално неразделни, което си личи и от снимките им. И точно като световноизвестната си приятелка, Доминика, чието истинско име е Олга, е вманиачена да постигне визията на жива кукла.

Приятелството им датира от години, когато Валерия вече е започнала с операциите си. За да не остане по-назад от дружката си, Олга също решава да се подложи на различни пластични интервенции като дори стига още по-далеч. Приятелката на Валерия си слага огромно количество силикон в бюста и устните, изтънява до безобразие носа си и естествено си избира псевдоним, тъй като Олга й звучало твърде обикновено.

Вместо да предизвика възторг с новия си вид обаче Доминика по-скоро уплаши феновете. “Мале, каква е тази, страшна е!”, възмущават се онлайн потребителите. Форумци са категорични, че макар и да личат многото операции, Валерия все пак притежава финес и чар. Нещо, което не може да се каже за приятелката й, ужасени са феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment