Фолк певецът бесен заради разкритията на бившата си

Циркът между Константин и Райна продължава с пълна сила. След скандалните разкрития, които фолк певицата направи за него в национален ефир, Константин я натири от клуба си.

Пилето на фолка е със забрана да не пристъпва вратите на заведението. Нито като клиент, нито като изпълнител. Певецът направо побеснял, когато разбрал за интервюто на Райна. И се заканил, че няма да й прости заради скандалните разкрития по негов адрес.

Близки до певеца разкриват, че Коцето е бесен заради разкритията на Райна. Въпреки че никога не се е правел на светец, разкритията за злоупотреби с дрогата и наркотиците предизвикаха сериозен отзвук сред обществото, пишат от hotarena.net. Приятели на Райна се притесняват, че в крайна сметка певицата пак ще отнесе всичко. „Пак ще изкара Райна лабилна–че едва ли не е наговорила разни небивалици от ревност, защото още има чувства към него“, коментират близки до нея.

Миналата събота певицата сподели, че Коцето е наркоман, алкохолик и женкар.  Освен това Райна призна, че той продължава да се опитва да се бърка в живота й, въпреки че вече не са заедно. Райна призна, че намесите му сериозно я дразнят, но въпреки това той продължава да й досажда.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment