Бивше гадже на футболиста Димитър Бербатов разкри как се представя той на любовния фронт!

Пикантният слух достигна до изданието HotArena, който цитира минала негова любовница.

Оказва се, че Бербо трудно успявал да угоди на дамата, защото приключвал прекалено бързо. „Толкова, колкото и като вкарва гол за… най-много 7 секунди!”, споделя кахърно разочарованата красавица, която е запазила анонимността си.

Явно, че брилянтният играч на терена не може да се похвали със същите постижения в леглото. Той се „радвал” на партньорките си за супер кратко време, което ужасно ги смущавало и отблъсквало.

Освен това затруднявал нежните създания, които делят постеля с него, защото едва-едва успявал да се развихри за същинската част. При него нещата ставали с яко усърдие и отнемали доста време, а после изведнъж стигал до върха за няма и минута.

Възможно е причина за страстните провали на Бербатов да е стресът, предполагат експерти в тази област. Пречка можело да се окажат и различните стимуланти, които той взима, за да се поддържа в добра спортна форма. „Жалко за липсата му на умения! А всички си мислят, че той е перфектен любовник, но това няма нищо общо с истината…”, разбираме още от разказа на бившата на Бербатов от страниците на „Уикенд”.

Независимо, че Бербатов не го бива особено на любовния фронт, доста са хубавиците у нас, които копнеят за него, а и вече са минали през ръцете му.

източник: kliuki.net

Leave a Comment