Фолк певицата Мария за пореден път шашна мрежата. Изпълнителката се оказа толкова суетна, че дори и в леглото не заспива без грим.

Последната снимка на фолк дивата от спалнята е озова в социалната мрежа. Певицата реши да пожелае лека нощ на феновете си пускай си снимка, преди да заспи.
Очаквано, снимката предизвика огромен интерес сред почитателите й. Но и разочарова мнозина. Вместо да се покаже напълно натурална, певицата се появи с грим и фон дьо тен. Оказа се, че миньончето дори вечер не си ляга без фон дьо тен, спирала и сенки за очи. Задължителен е и гланцът за устни, който да я прави още по-красива.


„Това е ако е естествена красота… Пет тона фон дьо тен и пудра, лее и така си ляга?“, коментират фенове в мрежата. Повечето обаче в захлас коментират фолк дивата.
Освен всичко останало, фотосът очевидно е обработен с фотошоп. Само преди дни Мария се появи на гости на Радост в „Модерно“ където показа още по-големи устни отпреди.
Както изглежда, фолк певицата е толкова суетна, че дори не си ляга и без макиаж. Отгоре на всичко миньончето на фолка продължава да заблуждава феновете си с фотошоп.

източник: kliuki.net

Leave a Comment